Lærkegården

Om os

 
 
På Lærkegården er vi en familie på fire, Jakob (19 år), Magnus (17 år), Torben og Kristiane.
 
Kristiane er hestedyrlæge og den ene primære person på hestene og stutteriet. Den anden heste-aktive person er Magnus på 17 år. Magnus er aktiv konkurrencerytter. Han rider vores avlshingst, Ás fra Lærkegården, og sin nyindkøbte hoppe fra Island, Hrafntinna fra Kaldbak.
Idag er Magnus flyttet hjemmefra og kommet i lære som beslagsmed hos Kristian Jørgensen i Frederikshavn, hvor han også har taget sine 2 rideheste med.
 
Vi har pt. 20 heste, fordelt på 1 avlshingst og 3 avlshopper plus afkom i form af unge heste og rideheste, som skal videre til andre ryttere.
  
Andre beboere på Lærkegården er 2 formel 1 labrador- hanner, Sparky og Moss, samt 4 katte (som holder musebestanden i ave!).  
 
 
Lærkegården ligger mellem Viborg og Randers, lige op ad Fussingø Statsskov og med jordene ned til Fussing sø. Det giver os et enestående rideterræn, og nogle gode folde med bakker og andre udfordringer til vores heste. De store arealer giver hestene gode muligheder for fysisk og mental udfoldelse når de holder fri på foldene.
 
 
Om sommeren går tiden med bedækningshopper, opsyn med ungheste ude på foldene og eventuel ridning af de unge heste. Om vinteren rider vi, opdrager unge heste og lignende. Magnus sørger for alt arbejde der vedrører maskiner, hjælper med alt forefaldende og rider.
 
Jakob er ikke så meget med i arbejdet. Han passer istedet sin skole og sit job i "Randers Regnskov" - og Torben, - ja, han passer ligeledes sin virksomhed fra kontoret på førstesal.  

Har du lyst til at se vores heste og besøge os, er du altid velkommen! Ring først, så er du sikker på, at vi er hjemme.
 
Kristiane's telefon +45 28 26 62 72 eller  mail kristiane@stutterilaerkegaarden.
  
Adressen er: "Lærkegården" v/Kristiane Klindt
  Podeledsvej 6, Venning, 8920 Randers NV 
 
På gensyn!           
 
Lærkegården - Kristiane Klindt | Podeledsvej 6, Venning, 8920 Randers NV  | Tlf.: +45 28 26 62 72 | kristiane@stutterilaerkegaarden.dk